temafest ideer

Temafest ideer

Ideer til de 10 bedste temafester

Fester har brug for et tema, og uden et tema er det bare en kedelig fest. Temaer sætter en stemning i gang, og er meget hyggeligere end normale fester. Men det kan være svært at vælge det rigtige tema. Det skal heller ikke være et tema som alle andre også bruger, så her får du 10 gode ideer til et spændende festtema. 

Ideer der kan bruges til den varme temafest

En af de oplagte temaer er selvfølgelig Hawaii temaet. Alle kommer i hula-hulaer og blomsterkranse. Haven er pyntet op med palmetræer og hyggelige kædelys med ananas forme. Kolde drinks med tropiske frugter. Det perfekte sommertema. 

80’er festen er helt klart en fest, man burde holde i de varme måneder. Neonfarverne og det store hår er bare en del sjovere, når vejret er lækkert og man kan tage en masse flotte billeder udenfor med vennerne. Ikke mindst skal drinksene da være vildt farverige og sjove!

En anden vild ide er et undervandstema, med inspiration fra den lille havfrue måske? Brug de grønne og blå farver som pynt, og snacksne skal selvfølgelig fra havet!

ideer til temafest

Ideer til temafesten i de kolde måneder

En af de mest oplagte temaer er selvfølgelig en julefest i december eller november måned. Det er nemt at pynte op til, og er med til at sætte julehumøret i gang. En rød dug på bordet, nissehuer på hovedet, og julemusik i højtaleren. Og de oplagte juleøl, snaps og gløgg. 

Desværre er december ikke den eneste kolde måned. Oktober er også mindre varmt, men også et godt tidspunkt at holde den store halloween fest. Pynt op med det klamme spindelvæv, falsk blod på væggene, og drinksene er røde selvfølgelig, som blod!

Hvordan holder man sig varm i de kolde måneder? Med pyjamasser og uldne sokker selvfølgelig. Så hold en pyjamas fest med din gode venner, det er en garanteret hygge. Dresscoden er selvfølgelig pyjamassen, ellers går den jo ikke. 

Temaer der virker hele året rundt

Er man lidt mere fin i det, er maskeballet en rigtig god ide. Det er måske lidt mindre et bal, og lidt mere en fest. Alle bærer en maske og har fint tøj på, drinksene kan være hvad som helst. Såvel som pynten. 

Sort/hvid temaet kan bruges hele året. Alt skal bare være sort eller hvid, så det er meget enkelt og helt klart også en god måde at gøre festen lidt mere unik på. 

Eller er man mere til kostumer? Så vil gangstertemaet være en fantastik ide, og det er meget friskt og sjovt at se hvordan folk kommer udklædt. Pynt op med falske pistoler, falske penge, og de store kasinospil. 

Det sidste er djævlen og englen, hver person vælger om de kommer som djævel eller engel. Pynt rummet op halvt med djævle og engle ting. En hvid dug på det ene bord, rød på den anden. Falske hvide skyer der hænger i loftet osv. 

Hvilket tema vælger du til din næste fest? Listen her er fyldt med en masse gode ideer, til hvis du skulle være i tvivl om hvad du skal vælge. 

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar