sjove fødselsdagshilsner

Sjove fødselsdagshilsner

En fødselsdagshilsen behøver ikke at være kedelig og triviel. Der er rig mulighed for at gøre den både sjov og anderledes. Hvis du har et ønske om at gøre dette, skal du bestemt ikke tøve. Der er nemlig ikke nogen, der har sagt, at en fødselsdagshilsen nødvendigvis skal være, hvad den altid har været.

Vil du gerne skrive en sjov fødselsdagshilsen til en ven, et familiemedlem eller noget tredje, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig finde en stor samling af sjove fødselsdagshilsner. Derfor kan du naturligvis også finde en eller flere hilsner, som du mener vil egne sig godt til dit kort eller hilsen.

Udover en fødselsdagshilsen, så bør man også huske på at man kan gøre andre sjove ting for fødselaren. Fx kan man booke en et indslag eller man kan finde god underholdning til fødselsdagen.

Oversigt over tekst til sjove fødselsdagshilsner

 • Helt rolig! Du er nemlig ikke lige så gammel, som du er til næste år. Tillykke med fødselsdagen!
 • Et stort tillykke med fødselsdagen! I anledning af dagen må du gerne slippe for opvasken i dag – den står der nemlig bare i morgen, så!
 • Du er som en god vin. Du bliver kun bedre og bedre med årene. Stort tillykke med, at du i dag er blevet ældre og bedre.
 • Man kan ikke løbe fra sin alder. Det skal dog ikke forhindre dig i at prøve. Et stort tillykke skal der lyde – og du ønskes også en god løbetur.
 • Man bliver først gammel, når man begynder at opføre sig som en voksen. Du bestemmer heldigvis selv, hvornår du har lyst til at begynde at opføre dig som en voksen. Stort tillykke med din fødselsdag!
 • I anledning af din fødselsdag ville jeg gerne give dig noget, der er både charmerende og sødt. Dernæst kom jeg dog i tanke om, at du jo allerede har mig. Kæmpe tillykke med fødselsdagen!
 • Husk på, at det er sundt for dit helbred at have mange fødselsdage. Hvorfor er det mon det? Jo, det er fordi, der er flere studier, der har vist, at de personer, der har flest fødselsdage også er dem, der bliver ældst.
 • En vis man sagde engang: ‘Glem fortiden. Du kan alligevel ikke lave om på den’. Det vil jeg gerne ændre til: ‘Glem din gave. Jeg har alligevel ikke købt en til dig’. Tillykke med fødselsdagen!
 • På så stor en dag som dette ønsker jeg dig fred, kærlighed, ro, sjov, romantik, venskab… og alle de der andre ting, der ikke koster noget. Du ønskes selvfølgelig også et stort tillykke med din fødselsdag.
 • Når de små børn ved festen spørger ind til din alder, bør du fortælle dem sandheden. Mens de er i gang med at tælle til så højt et tal, kan du nemlig snuppe lidt af deres kage. Tillykke med de mange år.
 • Der skal lyde et stort tillykke med din fødselsdag. Du er nu blevet både ældre, klogere og mere sofistikeret. Faktisk er jeg sikker på, at du er blevet så sofistikeret, at du ikke bør gå op i materielle ting som gaver, for jeg har ikke købt en.
 • Tillykke med fødselsdagen til én af de få personer, hvis fødselsdag, jeg rent faktisk kan huske, uden at skulle kigge på Facebook.

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar