god bedring kort

God bedring kort

God bedring kort – Eksempler på søde tekster

Der findes et hav af gode måder at sige god bedring på. Et kort er dog en rigtig god måde at gøre det på. Hvis du har købt en lille gave, skal du selvfølgelig også vedlægge et kort. Om du blot sender et kort eller du også har fundet en gave, så skal du selvfølgelig finde en god tekst til kortet.

Står du over for at skulle skrive et sådant kort? Men er du i tvivl om, hvad der skal skrives i det? I så fald er du havnet det rette sted. Her på siden kan du finde en række gode eksempler på søde tekster til såkaldte god bedring-kort.

Eksempler på tekster til god bedring-kort

  • Kære Navn. Jeg har hørt om din ulykke. Jeg sender dig derfor dette kort, da jeg naturligvis ønsker, at du hurtigt er på benene igen.
  • Jeg er helt knust over at høre om dit helbred. Jeg håber dybt og inderligt, at du snart får det bedre, så vi igen kan skabe nye minder sammen. Du ønskes derfor en god og hurtig bedring, min ven!
  • Jeg ville ønske, at jeg kunne trylle. Kunne jeg det, så ville jeg gøre dig sund og rask med et vift med en stav. Jeg håber, at du snart er på benene igen, så du igen kan sprede glæde blandt dine nærmeste, som du plejer at gøre.
  • Hvis jeg vidst, at man med penge kan købe sig til et godt helbred, ville jeg ikke tøve med at tømme min bankkonto, så du igen kunne få det godt. Du betyder rigtig meget for mig, så jeg håber, at du snart får det godt igen.
  • Jeg sender dig dette kort med et ønske om, at du snart får det bedre, så du kan få lov til at mærke glæden ved at være frisk og rask igen. Hav hele tiden i tankerne, at vi både elsker og savner dig dybt.
  • Som solen stiger op hver eneste morgen, håber jeg også, at du vil rejse dig fra enhver sygdom. Jeg har et dybt ønske om, at du snart bliver frisk og rask, hvilket jeg er helt overbevist om, at du nok skal. Husk at jeg altid er her for dig, hvis du har brug for at snakke.
  • Du kan være helt rolig. Du er nemlig ikke selv om dette. Jeg vil altid være ved din side, når du har brug for det – gennem tykt og tyndt. I fællesskab sørger vi for, at du er igennem dette forløb på ingen tid. Sender dig tanker og alt min kærlighed.
  • Jeg håber, at disse blomster og mit lille kort kan sætte et smil på læben. Begge dele er sendt med kys og kram, for at fortælle, at jeg ville ønske, at du var her ved min side. Jeg håber naturligvis også, at du snart er frisk igen.
  • Jeg tænker på dig i denne svære tid. Jeg håber du hurtigt kommer på benene igen. Du har om nogen ikke fortjent, hvad du går igennem lige nu!

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar