hilsen til konfirmand

Hilsen til konfirmation

Hilsen til konfirmation – 5 søde tekster

Hvis du er blevet inviteret til en konfirmation, skal du selvfølgelig have en gave med. Desuden er det også en normal gestus, at man vedlægger et lille kort. Mange kommer også blot med penge, hvor kortet nærmest er selve gaven. Derfor er det vigtigt, at du får skrevet en god tekst inde i kortet.

Det er dog ikke alle, der synes, at det er helt så nemt. Er du en af dem, der har svært ved dette, så er du dog kommet til den helt rette side. Her på siden kan du nemlig finde hele fem tekster, der kan bruges på et kort til en konfirmand. En af dem vil sandsynligvis også være noget lige for dig.

Fem søde hilsner til konfirmationskortet

Kære Navn,

Stort tillykke med din dag. Jeg er glad for at have fået lov til at fejre dig, hvilket jeg har glædet mig meget til.

Jeg håber, at du får en dag, der sent går i glemmebogen – og selvfølgelig også, at du får nogle rigtig gode gaver.

De bedste hilsner,

Navn

Kære Navn,

Der skal lyde et stort tillykke med din store dag. Nu er du trådt ind i de voksne rækker, og med dette følger der en masse ansvar – blandt andet oprydning efter denne fest i morgen.

Du ønskes selvfølgelig al held og lykke i fremtiden. Husk altid at følge dit hjerte, og gå ikke på kompromis med dig selv.

Kærlig hilsen,

Navn

Kære Navn,

Et stort tillykke med din konfirmation.

Nu er du blevet voksen. I den forbindelse skal du huske på følgende ordsprog: ‘Din drømme bliver først håbløse den dag du opgiver at forfølge dem’.

Følg altid dine drømme – så kan du være sikker på at komme langt i livet. Jeg håber naturligvis, at du får en rigtig dejlig dag, og at du fejres på bedste manér af alle deltagende gæster.

De kærligste hilsner fra Navn

Kære Navn,

Mange tak fordi vi måtte fejre din konfirmation sammen med dig og din familie.

Vi har set frem til denne dag, siden vi modtog din flotte invitation. Vi har selvfølgelig medbragt en gave, som vi håber du bliver glad for.

Mange hilsner,

Navn

Kære Navn,

Et stort tillykke med din konfirmation skal der lyde. Må du få en dag, der er lige efter dit hoved.

Du kommer til at modtage rigtig mange lykønskninger i dag, så jeg har forsøgt at gøre lidt ekstra ud af det, og har givet dig et godt råd med på vejen:

Husk altid at følge dit hjerte og din mavefornemmelse. Livet kan føles langt, men inden du har set dig om, så er det hele fløjet afsted. Du skal derfor altid følge dit hjerte på din vej gennem livet, så du ikke står tilbage til sidst med en masse fortrydelse.

Nok om det. I dag skal du selvfølgelig blot hygge dig med dine venner og familie – det har du nemlig fortjent! Endnu engang skal der lyde et stort tillykke med konfirmationen.

Kærlig hilsen,

Navn

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar