Giv fødselaren en magisk oplevelse

Giv fødselaren en magisk oplevelse

Fødselsdagen hører til blandt de højtider, der er de absolut hyggeligste. Det er en dag, hvor nærfamilien og de tætte venner kan fejre fødselaren med højt humør, god stemning og hygge.

Til en sådan arrangementstype vil man som arrangør gerne sørge for en form for underholdning.  En underholdning, man håber, falder i gæsternes smag. Som udgangspunkt kan det være utrolig svært selv at få tid til at planlægge dagens/aftenens underholdning. Desuden kan underholdningen i mange tilfælde risikere at blive nedprioriteret, fordi man i forvejen er travlt optaget af at få de andre ting til at spille. Det kan hurtigt blive en fejl.

Faktisk behøves det ikke være så svært. Hvis man endda ikke har hverken tid eller er specielt kreativ, er der stadig håb. Hvorfor ikke booke professionel underholdning udefra? Det er nemt, det er hurtigt og samtidig sikrer man, at underholdningen er i højeste klasse.

Forkæl selskabet med et trylleshow

Et stadig voksende hit blandt arrangører nu til dags, der skal planlægge og afholde fødselsdage, er at booke en tryllekunstner. Tryllekunstneren er et helt sikkert valg til fødselsdagen hvad enten fødselaren og gæsterne er børn, unge, voksne eller ældre. Der er garanti for magiske effekter og morsomheder, som bidrager til at bringe stemningen yderligere op.

Derudover baserer tryllekunstneren som regel sine tricks på, at de skal være visuelle for publikummet. Det visuelle element er ligeledes et redskab, alle kan forholde sig til, se på og blive fascineret af.

Giv fødselaren et magisk minde for livet

Showet igennem vil tryllekunstneren engagere sit selskab. Det gøres bl.a. ved at inddrage det i forskellige sammenhænge. Da der til fødselsdagen befinder sig en hovedperson (fødselaren), vil han/hun ofte blive inddraget yderligere. Det kan være, at tryllekunstneren vil bruge fødselaren til et eksperiment, til at undersøge noget, til at holde en konvolut med hemmeligt indhold eller andet.

Alt andet lige er det at inddrage både selskabet og fødselaren altid en sikker vinder, da selskabet vil opnå en større følelse af, at showet er personligt og nærværende.

Tilpas trylleshowet jeres ønsker

Tryllekunstneren har for vane at skræddersy showet efter arrangørens behov. Under de indledende samtaler vil arrangøren have mulighed for at ønske, hvordan showet skal formes. Det kan være alt fra en overraskende entré, inddragelsen af fødselaren/selskabet til konkrete ønsker til effekter.

Ved at give arrangøren muligheden for at ønske konkrete elementer, øges den positive respons. Den positive respons øges, da arrangøren formodes at have et bedre kendskab til gæsterne og altså på forhånd ved, hvad de kan lide/ikke kan lide.

Dog skal det understreges, at arrangører ikke nødvendigvis skal bidrage med deres forestillinger til showet. Tryllekunstneren har som regel, i kraft af sit professionelle virke, en god idé om, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Af samme grund kan I trygt overlade det til tryllekunstneren.

Lad magien fylde selskabet

Ovenstående burde give et klarere overblok over, hvad en tryllekunstner kan bidrage med til fødselsdagen. Trylleri appellerer i høj grad til både fascination og ”WOW”-oplevelsen.

Det er ikke helt uden grund, tryllekunstnere er eftertragtede til netop fødselsdage.

 

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar