Sølvbryllupkort

Sølvbryllupskort

Sølvbryllupkort – Eksempler på søde og sjove

Er du inviteret til sølvbryllup? I så fald skal du selvfølgelig have både gave og kort med. Men hvad skriver man egentlig i et sådant kort? Det er en af de store udfordringer for mange, da det kan være svært at finde ud af, hvad skal der nedfældes.

Hvis du har brug for en smule inspiration til dit kort, så er du havnet det rette sted. Her på siden finder du en række gode forslag til tekster til sølvbryllupskort. Teksterne kan du enten bruge, som de står herunder, eller som inspiration til at skrive din egen tekst.

Eksempler og tekster til sølvbryllupskort

Kære sølvbrudepar,

I ønskes hermed et stort tillykke med, at I har holdt sammen i 25 år. Tænk på, hvor mange minder I har skabt sammen, som I kan se tilbage på. Ikke nok med det, så kan I endda også se frem til en masse gode år sammen i fremtiden.

Jeg håber, at I får en skøn dag med både familie og venner – og at I finder lidt tid til hinanden på denne dag.

De kærligste hilsner,

Navn

Kære sølvbrudepar,

Der skal lyde et stort tillykke med jeres sølvbryllup. Det er en helt unik dag, der fortjener at blive fejret. I har nu nydt hinandens selskab og ægteskab i 25 år – det er da grund til fejring. Derfor håber jeg naturligvis, at I nyder dagen og bliver fejret godt, for det har I fortjent.

P.S. Jeg håber naturligvis også, at I bliver glade for gaven!

Kærlig hilsen,

Navn

Kære Navn & Navn,

Et stort tillykke skal der lyde. Vi er i dag samlet for at fejre, at jeres ægteskab har varet ved i hele 25 år. I har fortjent en dag, der er fyldt med glæde, kærlighed og fest.

Jeg håber naturligvis, at jeg kan være med til at gøre det til en dag, der kan få en plads i mindebogen sammen med de mange andre minder, I har skabt sammen gennem tiderne.

De bedste hilsner,

Navn

Kære sølvbrudepar,

At kunne fejre sølvbryllup er noget helt særligt. Det er bestemt ikke alle, der får æren af dette. Derfor er det naturligvis også en dag, der fortjener at blive både fejret og markeret.

Derfor håber jeg, at I får den skønneste dag med jeres nærmeste, og at jeg kan bidrage til at gøre dagen bedre. Endvidere håber jeg, at I får glæde af gaven.

Bedste hilsner fra Navn

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar