polterabend lege

Polterabend lege

Polterabend lege – 5 sjove lege

Der findes mange sjove lege, der egner sig godt til en polterabend. Skal du arrangere en polterabend, og er derfor på udkig efter en række sjove lege? I så fald er du havnet det rette sted, da du her på siden bliver præsenteret for fem sjove lege. Fælles for dem alle er, at de er egnet til en polterabend.

Sjove lege til polterabend

1. Det vidste I ikke om mig

Dette er en god leg at starte ud med – især hvis der er deltagere, der ikke kender hinanden. Legen er meget enkel, og starter ved, at alle deltagere skal skrive en række hemmeligheder på små stykker papir.

Når alle har lavet en række sedler, skal de lægges ned i en skål. Nu skal I forsøge at gætte hvem, der har lavet de forskellige sedler.

2. Forbudte ord

Denne leg giver særligt god mening ved en polterabend, hvor der skal indtages en del alkohol. I skal lave en oversigt over ord, man ikke må sige i løbet af aftenen.

Hver gang et af ordene siges, skal man kvittere med en slurk alkohol. I takt med, at der kommer mere og mere indenbords, er der flere, der glemmer de valgte ord.

3. Den bedste drink

Dette er lige så meget en konkurrence, som det er en leg. Som navnet på legen antyder, handler det om, at alle deltagere skal lave en drink, hvorefter der skal stemmes om, hvem der har lavet den bedste.

For at gøre legen sjovere, kan man blandt andet lave en regel om, at man ikke må lave en kendt drink.

4. Tip en 13’er

Hvis du vil lave en Tip en 13’er, skal det være klaret hjemmefra. Det ændrer dog ikke på, at det er en god leg. Vælger du dette, bør den selvfølgelig byde på spørgsmål om den kommende brud eller gom.

Husk at der skal være tre svarmuligheder til hvert af de 13 spørgsmål. For at gøre det sjovere, kan der fx uddeles strafslurke for hvert forkert svar.

5. Ølbowling

Alt afhængigt af, hvor den respektive polterabend skal afholdes, er ølbowling typisk også en succes. Det kræver dog, at man har et areal, hvor man rent faktisk kan spille det.

Det er desuden en god måde at få en masse alkohol indenbords, hvilket for nogen næsten er et mål i sig selv ved en polterabend. Er man ikke så meget til ølbowling, så er ølstafet også værd at overveje.

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar