indbydelse til konfirmation

Indbydelse til konfirmation

Indbydelse konfirmation – eksempler

Hvis du skal konfirmeres, skal du selvfølgelig sende indbydelser ud til dem, der skal deltage i festlighederne. Ikke alle ved, hvad de skal skrive i en sådan indbydelse. Er du en af dem, der ikke ved, er du heldigvis havnet det rette sted. Her på siden finder du nemlig inspiration til teksten i din indbydelse til din konfirmation.

Fælles for samtlige tekster, der er at finde her på siden er, at de kan bruges, som de står eller som inspiration til at skrive din egen. Dette betyder selvfølgelig, at du selv bestemmer, om du blot vil kopiere en af teksterne, eller du derimod ønsker at skrive din egen tekst.

Eksempler på tekster til konfirmationsindbydelse

Kære Navn,

Jeg er af mine forældre blev gjort opmærksom på, at mine fødder nu har fået rette størrelse til, at jeg skal træde ind i de voksnes rækker.

Derfor vil det være mig en stor glæde at se dig/jer til min konfirmation d. XX/XX i (sted).

Jeg håber at du/I vil være med til at gøre det en dag, som jeg i mange år kan se tilbage på med et smil på læben.

Kærligste hilsner,

Navn

Kære Navn,

I anledning af min konfirmation vil det glæde mig at se dig/jer i (sted) d. XX/XX kl. XX.XX.

Ønsker du/I at deltage i de kirkelige aktiviteter, finder de sted kl. XX.XX i (sted).

Jeg håber naturligvis, at du vil være med til at gøre dagen til noget helt specielt for mig.

De bedste hilsner,

Navn

Kære Navn,

Det vil være mig en stor glæde at se dig/jer på (sted) d. XX/XX kl. XX.XX i anledning af min konfirmation.

Du/I skal naturligvis også være mere end velkommen til at deltage i de kirkelige aktiviteter, der foregår kl. XX.XX i (sted).

Jeg håber, at du/I vil være med til at fejre mig, så jeg kan se tilbage på en dag, hvor jeg har været omgivet af alle dem, der står mig nærrest.

Kærlig hilsen,

Navn

Kære Navn,

Da jeg snart er klar til at træde ind i de voksnes rækker, vil det betyde rigtig meget for mig at se dig/jer til min konfirmation.

Der vil selvfølgelig blive serveret god mad og drikke. Festen afholdes på (sted) d. XX/XX kl. XX.XX.

Hvis du/I ønsker at deltage i de kirkelige aktiviteter, skal du/I også være velkommen til dette. Det sker i (sted) kl. XX.XX på samme dato.

Jeg glæder mig til at se dig/jer!

Med venlig hilsen,

Navn

Kære Navn,

Så blev det min tur. Jeg skal konfirmeres d. XX/XX kl. XX.XX i (sted). Det vil betyde rigtig meget for mig, hvis du vil være med hele dagen.

Den efterfølgende fest vil blive afholdt på (sted), hvor du selvfølgelig også er inviteret til at nyde god mad og drikke.

Jeg håber selvfølgelig, at du ønsker at overvære, at det nu er blevet min tur til at lade mig konfirmere, men også, at du har lyst til at være med til de efterfølgende festligheder.

Kærlig hilsen,

Navn

Kom godt i gang med at lave dine konfirmationsindbydelser 

Skal du snart konfirmeres? Der er mange gøremål i forbindelse med at planlægge festen til den store dag. Mange familier går i gang med at planlægge konfirmationen i god tid, da man er nødsaget til at være ude i god tid med nogle poster. Nogle steder skal du booke lokaler mindst et år i forvejen for at være sikker på, at festen kan holdes et bestemt sted en bestemt dato. Som tommelfingerregel bør du arrangere de vigtigste punkter allerede når du har fået konfirmationsdagen at vide. 

Hvordan skal dine indbydelser se ud?

Et vigtigt punkt i planlægning af konfirmationen er konfirmationskortene. Det kan være svært at finde ud af hvordan de skal se ud. Mange kommende konfirmander vil gerne gøre meget ud af kortene. Nogen er så kreative at de selv sidder og klipper og limer, imens andre foretrækker at lave kortene online med billeder. For at gøre konfirmationskortet så personligt som muligt bør du indsætte et godt billede af dig selv. På denne måde er ingen af dine inviterede gæster i tvivl om hvem der skal holde konfirmation.

5 gode bud på hvad der skal stå i kortet 

I dag går mange unge op i at der skal være et gennemført tema til konfirmationen. Hvis du f.eks. er en pige kunne lyserød være teamet og dermed gå igen i dine indbydelser. Det sværeste ved indbydelser er netop hvad der skal stå i dem. Det er ikke alle mennesker som er lige kreative til at finde på gode formuleringer. Her kommer der fem klassiske eksempler på hvordan en indbydelse kan skrives:

  • Kære gæst. Jeg vil gerne invitere jer til min konfirmation (dato, tidspunkt, sted). Efterfølgende vil der være fest og mad (adresse til festen). Jeg håber I kan komme og fejre mig. Hilsen konfirmanden. 
  • Kære gæst. Nu kommer tiden hvor jeg træder ind i de voksnes rækker. Så derfor vil jeg lade mig konfirmeres (dato, tidspunkt og sted). 
  • Jeg er blevet teenager og har samme skostørrelse som min far. Jeg har overhalet min mor i højden og er derfor ikke i tvivl om, hvad kirkeklokkerne har slået. Jeg skal konfirmeres (dato, tidspunkt, sted).
  • Kære gæst. Find festtøjet frem og tag dit gode humør med dig. Hjælp mig med at fejre min konfirmation med stil. Den finder sted (dato, tidspunkt, sted). 
  • I anledning af min konfirmation vil det glæde mig at se (gæst/gæsternes navn) til fest og god mad (dato, tidspunkt, sted). 

Skrivemåden skal afspejle dig som person

Det er vigtigt at skrivemåden afspejler hvem du er som person. Hvis du elsker at lave sjov, så bør invitationen også skrives på en humoristisk måde. På denne måde er det din personlighed som afspejles i kortet. Du kan gøre kortet endnu mere personligt ved at skrive indbydelsen i hånden. Nogen vælger at skrive selve teksten ind på computeren og underskrive kortet i hånden med ens navn. 

Lav altid en prøve først 

Hvis du har planer om at lave kortet selv og selv skrive teksten ind, så bør du lave en prøve for at se om du bliver tilfreds med det færdige resultat. Det er rigtig ærgerligt at bruge mange penge på materialer, hvis du alligevel ikke ender med at bruge det.

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar