kostume ideer

Kostume ideer

Få gode ideer til kostumer her.

At klæde sig ud er en skøn ting, som de fleste kan lide. Der er nogle, som slet ikke kan holde det ud og som slet og ret ikke ønsker at gøre det. Det er dog de færreste. Når først man begynder at tænke på ideer til udklædning vil de fleste få lyst til at klæde sig ud. Noget der er meget typisk er, at folk ikke kan lide at klæde sig ud alene. De kan bedst lide at klæde sig ud hvis det er sammen med nogle andre. 

Det kan sætte nogle særlige krav til ens kostume. Men kan man slet ikke leve uden sine venner kan man med fordel klæde sig ud med dem. Så kan man lave et tema eller lignende, som giver mening.

Kostume ide 1. Klæd dig ud som en nisse

Når det er jul er det oplagt, at man klæder sig ud som en nisse. Bliver man inviteret til en kostumefest op til jul vil det også meget ofte være skrevet ud, at temaet selvfølgelig er jul. Der kan dog også være noget sjovt ved at klæde sig ud som nisse om sommeren. Lige pludselig finder man ud af hvor mærkeligt det er at se en nisse når det er varmt og lyst udenfor. 

Man kan også klæde sig ud som en julemand eller en juledame. Alternativt kan man vælge at finde et kostume, som ligner et rensdyr. Så kan man gå rundt med en lysende tud og lege Rudolf.

ideer til kostumeKostume ide 2. Sjov udklædninger som hund

Det kan være sjovt at klæde sig ud som et dyr. Faktisk er det nærmest underordnet hvilket dyr man vælger. For det at klæde sig ud som noget, der er så markant anderledes end en selv er meget sjovt og interessant. 

For hvis man klæder sig ud som et dyr skal man selvfølgelig også leve sig ind i det. Det går ikke at klæde sig ud som hund og ikke gå rundt og gø. Det vil være til meget sjov for de resterende gæster, at man klæder sig ud som hund og begynder at gø. Man går måske rundt blandt folk og logrer med en fiktiv hale, og det vil folk elske.

Kostume ide 3. Klæd dig ud som en filmstjerne

De fleste har en filmstjerne som de er inspireret af. Meget ofte kan man være inspireret af måden hvorpå personen ser ud. 

Det kan være, at man synes, at de har en helt fantastisk stil. Skal man til en fest, hvor det er påkrævet, at man kommer i et kostume kan man tage udgangspunkt i sin yndlingskarakter fra en film eller en serie. 

Det kan være dejligt at gå rundt og lade som om, at man for en enkelt aften rent faktisk er denne person. Det kan gøre, at man får en sjovere aften. Det vil helt sikkert også være sjovt for andre at se på.

Kostume ide 4. Find på et kostume med din kæreste eller ven

Tager man til fest med sin kæreste eller sin gode ven kan man med fordel finde på et kostume, der passer til to personer. 

Det kan både gøre, at I hygger jer mere og det kan også gøre, at man føler sig lidt mere sikker når man ankommer. For har man en anden person at støtte sig op af vil man i mange tilfælde være lidt mere modig. 

Det kan være, at man er en kendt sanger duo eller en hest, som både kræver for- og bagben. 

Kostume ide 5. Leg superhelt for en aften

At gå rundt og lege, at man er en superhelt er noget, som mange mennesker gør ofte. Det er dog ikke sikkert, at det er noget de viser omverdenen. Meget ofte leger man nemlig blot dette inde i hovedet. For en enkelt aften kan man dog nyde, at man kan lege en superhelt. Man kan finde et kostume, som er en superhelt og komme til en fest i det kostume.

Kostume ide 6. Et fjernsyn er et sjovt kostume

Når du skal vælge et sjovt kostume kan du også vælge noget, som er nemt at lave. Står der et fjernsyn udenfor i haven eller lignende kan du tage det over hovedet. Så kan du lege, at du er et fjernsyn. Det er et simpelt kostume, som dog alligevel er sjovt at komme i.

Kostume ide 7. Klæd dig ud som din ven

En anden ting du kan gøre hvis det skal være lidt nemt og gå hurtigt med kostumet er at klæde dig ud som din ven eller veninde. Måske har du en ven, der altid har det samme tøj på. Så kan du tage det samme tøj på som vedkommende. Hvis personen også har en sjov frisure eller nogle sjove briller kan du også imitere dette. Det vil gøre, at det bliver endnu mere gennemført. 

Kostume ide 8. Et alterego er et godt kostume

Rigtig mange mennesker har et alterego. Det er ikke sikkert, at de selv er klar over det og det er selvfølgelig heller ikke sikkert, at man overhovedet har et. Har man ikke et alter ego kan man hurtigt lave et. Så kan man klæde sig ud som dette alter ego og opføre sig som dette alter ego.

Kostume ide 9. Find på et sæsonbestemt kostume

Er det påske når man skal til kostumefest er det sjovt at klæde sig ud som påskeharen. Er det jul er det sjovt at klæde sig ud som en honningkage osv. Det er altid sjovt at klæde sig ud som noget der passer godt til højtiden eller sæsonen.

Kostume ide 10. Klæd dig ud som noget uhyggeligt

Et uhyggeligt kostume er ofte meget populært. Det skyldes, at det giver en helt særlig følelse for andre. Det skyldes formentligt også, at det er sjældent, at man må gå rundt og være ond og se ond ud. 

At tage et kostume på skaber en undskyldning for, at man kan gå rundt og lege ond og gemen. At være en ond vampyr for en aften kan føles helt fantastisk så det er noget, som de fleste meget gode mennesker burde prøve af og til. 

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar