Kobberbryllupkort

Kobberbryllupkort

Kobberbryllupkort – Eksempler på søde og sjove

Er du inviteret til kobberbryllup? I så fald skal du selvfølgelig medbringe både gave og kort. Det er sjældent, at det er synderligt besværligt at få styr på gaven. For mange er det i højere grad kortet, der er svært at få styr på. Det er nemlig ikke alle, der ved, hvad de skal skrive i et sådant kort.

Heldigvis er du kommet til det rette sted, hvis du føler, at det er vanskeligt. Herunder finder du nemlig lidt inspiration til, hvad du skal skrive i et kobberbryllupskort.

Eksempler på tekst til kobberbryllupskort

Kære kobberbrudepar,

I ønskes et stort tillykke med jeres bryllupsdag. Tænk at jeres ægteskab i dag har varet ved i 12,5 år. Det er selvfølgelig en stor ting, og det skal fejres!

Til sidst ønskes I en fantastisk bryllupsdag, og al held og lykke i fremtiden!

Kærlig hilsen,

Navn

Kære Navn & Navn,

Hjerteligt tillykke med jeres bryllupsdag. I dag kan I fejre, at I både har nydt hinandens kærlighed, selskab og ægteskab i hele 12,5 år. Gennem de seneste år har I garanteret skabt en masse minder, som I bør tænke tilbage på, på en dag som denne.

Jeg ser frem til at være med til at fejre jer på denne store dag. I har fortjent at blive fejret med manér, hvorfor jeg naturligvis vil gøre mit for at sikre, at det sker.

De kærligste hilsner fra Navn

Kære kobberbrudepar,

Et kæmpe tillykke med, at det nu er 12,5 år siden, at I sagde ja til hinanden. Det er tydeligt at mærke, at I nærer en stor kærlighed til hinanden. Det er selvfølgelig det, der skal fejres på en dag som denne.

Jeg ser rigtig meget frem til at være med til at fejre jeres store kærlighed. Jeg håber naturligvis også, at I får den bedste dag nogensinde, for er der nogen, der har fortjent det, er det jer to.

Med kærlige hilsner,

Navn

Kære Navn & Navn,

At fejre kobberbryllup er selvfølgelig noget ganske særligt. Derfor håber jeg, at I bliver fejret af både venner og familie, for det har I nemlig fortjent.

Jeg håber, at I mindes de mange gode stunder I har haft gennem tiderne, og at I får skabt en masse nye, inden det er tid til at fejre jeres sølvbryllup. Jeg ser frem til at følge med på sidelinjen!

Med hjertelige hilsner,

Navn

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar