Jubilæums kort tekst

Jubilæumskort

Hvis du er blevet inviteret til en jubilæumsfejring, er det selvfølgelig kutyme at medbringe en gave og et kort. Det er ikke alle, der synes, at det er let at skrive teksten til et sådant kort. Det er ganske forståeligt, hvis man har det på denne måde. Det kræver nemlig, at man skruer lidt op for kreativiteten.

Føler du, at du har svært ved at få skrevet teksten til dit kort, er du heldigvis kommet til det helt rette sted, i og med, at du her på siden finder en oversigt over tekster til jubilæumskort. Derfor er du sikret, at der også er en eller flere af disse tekster, der passer godt til, hvad du havde forestillet dig.

Eksempler på tekster til jubilæumskort

Kære Navn,

Der skal lyde et stort tillykke med jubilæet. Det er en stor bedrift at kunne fejre XX-års jubilæum. Derfor tager jeg bestemt også hatten af for den store indsats.

Jeg håber, at du bliver fejret af både venner, familie og kollegaer.

Kærlig hilsen,

Navn

Kære Navn,

Et stort tillykke med jubilæet. Det er bestemt en stor ting at kunne fejre et XX-års jubilæum. Det kan du godt være stolt af.

Du ønskes naturligvis en fantastisk dag, for det fortjener du naturligvis med sådan en bedrift.

Bedste hilsner,

Navn

Kære Navn,

Hjertelig tillykke med jubilæet. Det er en stor bedrift at kunne fejre et XX-års jubilæum. Derfor skal du bestemt også være stolt af dig selv, og af at du har opnået dette.

Derfor er det selvfølgelig også en dag, der fortjener at blive markeret og fejret. Jeg håber, at både dine venner, familie og kollegaer er med til at fejre dig med maner på denne store dag. Endnu engang stort tillykke!

Venlig hilsen,

Navn

Kære Navn,

Det er en stor bedrift at kunne fejre sit XX-års jubilæum. Derfor er det selvfølgelig også en dag, der skal fejres på bedst mulig vis. Det håber jeg, at du bliver af både venner, familie og kollegaer. Der skal i hvert fald ikke herske tvivl om, at du har fortjent det med den indsats, du har lagt for dagen i de seneste XX år.

På en dag som denne, er det okay at stoppe op og vide, at du kan være stolt af dig selv og din bedrift. Det er bestemt ikke alle, der kan bryste sig af at have fejret et XX-års jubilæum.

Jeg håber selvfølgelig, at du får en god dag sammen med både venner, familie og kollegaer, hvor der ikke er mangel på noget.

Med venlig hilsen,

Navn

Kære Navn,

Et stort tillykke skal der lyde her på din XX-års jubilæumsdag. Der skal ikke herske tvivl om, at det kun er ganske få, der opnår at kunne holde et XX-års jubilæum. Derfor er der også tale om en bedrift, som du roligt kan være stolt af.

Jeg håber selvfølgelig, at du bliver fejret af alle dem, du har kært. På en dag som dette, har du bestemt fortjent det!

Kærlig hilsen,

Navn

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar