Guldbryllupkort

Guldbryllupkort – Eksempler på søde og sjove tekster

Det er ikke alle, der får æren af at fejre deres guldbryllup. Derfor er det også en meget unik dag, der fortjener at blive markeret. Er du selv blevet inviteret til et guldbryllup, skal du selvfølgelig ikke taget det for givet. Du bør i stedet tage dig god tid til at finde en god gave og skrive et flot kort, som du kan vedlægge den.

Det er dog ikke alle, der har let ved at skrive et sådant kort. Er du en af dem, der har svært ved dette, er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig finde en række gode eksempler på tekster til det kort, der skal vedlægges din gave.

Eksempler på tekster til guldbryllupskort

Kære guldbrudepar,

I ønskes hermed et stort tillykke med jeres guldbryllup. I har nu samlet minder i 50 år, som jeg håber, I kan se tilbage på, på en dag som denne.

Jeg håber selvfølgelig, at I får den skønneste dag, og at I bliver fejret af både venner og familie. Selvfølgelig håber jeg også, at I kan bruge den medbragte gave.

Kærligste hilsner fra Navn

Kære guldbrudepar,

Der skal lyde et stort tillykke med bryllupsdagen. Nu har I haft hele 50 af dem, men det gør ikke denne dag mindre speciel. Tværtimod gør det blot dagen endnu mere speciel, da det er de færreste, der kan bryste sig af at holde hele 50 bryllupsdage.

På en dag som denne, fortjener I at blive fejret af de nærmeste. Det håber jeg selvfølgelig, at du bliver. Husk også at tage jer lidt tid til at nyde hinandens selskab.

Bedste hilsner,

Navn

Kære Navn & Navn,

I ønskes et stort tillykke med jeres guldbryllup. Det er unikt og flot, at I har været gift i 50 år. Det er en stor bedrift, der vidner om, at I er et par, der kan modstå alt, og at I elsker hinanden uendeligt meget.

Jeg glæder mig til at fejre jeres kærlighed og bryllupsdage!

Kærlig hilsen,

Navn

Kære guldbrudepar,

I dag er en dag i kærlighedens tegn. Stort tillykke med jeres bryllupsdag nr. 50. Det er i sandhed noget helt specielt.

I ønskes en formidabel dag, hvor I bliver fejret af både venner og familie. Jeg håber dog også, at I tager jer tid til at se tilbage på nogle af de mange minder, I har skabt sammen.

Kærlig hilsen fra Navn

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar