fødselsdagshilser

fødselsdagshilsen

Sådan skriver du en fødselsdagshilsen – se eksempler her

At stå i situationen, hvor man skal skrive et godt fødselsdagskort eller -brev kender de fleste nok til. Meget ofte ender det med, at man blot pakker en gave ind og dernæst skriver et meget simpelt brev. Det kan dog hurtigt blive lidt upersonligt, hvis ikke man sørger for at bruge rigtig lang tid på det. Man bør helst tænke lidt over det i noget tid før man skriver det ned. For selvom gaven til en fødselsdag naturligvis er vigtig, er en god hilsen også meget vigtig. Brug et par dage på at tænke på den og skriv den første ned når du har noget sødt og godt at sige. 

Skriv en neutral og hyggelig hilsen

Det behøver dog ikke være, at den helt store dybe tallerken du opfinder hver gang du skal skrive en fødselsdagshilsen. Du kan også skrive noget neutralt, som du kunne skrive til de fleste. Dog er det vigtigt, at du altid gør et eller andet for, at det bliver bare en smule personligt. Du bør aldrig kunne sende en fødselsdagshilsen til en anden person. Den skal nemlig være så personligt beregnet til én person, at man ikke kan sende den til andre. Noget du for eksempel kan skrive er ‘Kære fødselsdagsbarn, tillykke med fødselsdagen. Dejligt, at du i år har inviteret os ud i dit kolonihavehus. Det nyder vi meget og det gør resten af familien også. Kærlig hilsen familien Nielsen. Det er en hilsen, der ikke er specielt personlig, men som dog er så personlig, at der bliver nævnt noget om et kolonihavehus. 

Du kan også gøre den endnu mere personlig: ‘Kære fødselar, tak for sidst, hvor vi havde det rigtig sjovt med Domino og bajere. I dag har du fødselsdag, tillykke med det. Kærlig hilsen Henning. Det er en endnu mere personlig hilsen. Skal det være rigtig personligt og næsten internt kan du skrive ‘Kære store bjørn, tillykke med de mange år. Glæder mig til vi skal ud på dybt vand igen og se hvor det bærer os hen. Kærlig hilsen lille bjørn’. 

Skriv noget sødt og blomstret

Det behøver ikke at være så personligt og internet alt sammen. Du kan også blot skrive ‘Kære fødselar, tillykke med fødselsdagen. Tak for invitationen, vi glæder os til at fejre dig. Vi håber du kan lide gaven, hvis ikke kan den byttes til noget andet du kan lide i Imerco. Kærlig hilsen familien Flamingo’. På den måde kan du også sige, at gaven kan byttes.

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar