dåbskort

Dåbskort

Dåbskort – Eksempler på søde og sjove

Er du inviteret til en barnedåb? I så fald skal du naturligvis have gave og kort med. Gaven er sjældent et stort problem at finde. For de fleste ligger problemet i at skrive teksten til kortet. Heldigvis er der hjælp at hente her på siden, hvor vi præsenterer dig for en række eksempler på tekster til dåbskort.

Til en start skal du dog finde ud af, om du vil skrive et kort henvendt til barnet eller forældrene. Du kan gøre begge dele, hvorfor det er op til dig selv. Derfor er der heller ikke noget, der er rigtigt eller forkert i denne forbindelse. Du finder naturligvis en række eksempler på begge typer tekster herunder.

Tekster til dåbskort til barnet:

 • Lille skat, du ønske et stort tillykke på denne specielle dag. Jeg håber, at den viser sig at være fyldt med kærlighed, lykke og stor glæde.
 • Du ønskes hermed et stort tillykke med din dåb. Det er en helt unik og speciel dag. Det er endda ikke kun for dig, men også for dine forældre. Må din fremtid være fyldt med al mulig glæde og lykke.
 • Din dåb er en speciel ting, der markerer starten på et nyt kapitel i dit liv. Jeg håber, at det bringer dig evig glæde og lykke, for det har du om nogen fortjent.
 • Kære Navn. Jeg håber, at din dåbsdag vil blive præget af enhver velsignelse, og at din fremtid fyldes en masse ting at smile over.
 • Et stort tillykke skal der lyde her på din dåbsdag. Du ønskes naturligvis alt det bedste i fremtiden. Jeg er sikker på, at du vil vokse op og blive en søn/datter, som dine forældre vil være umådeligt stolte af.
 • Kæmpe tillykke med din dåb. Må denne hellige dag give både dig og din familie en masse velsignelser og stor lykke til al evig tid.

Tekster til dåbskort til forældre:

 • I bør ikke være i tvivl om, at dåben er en stor begivenhed – ikke blot for jer, men også for jeres lille guldklump. Jeg håber, at det bliver en dag, der er både speciel og mindeværdig. Herfra skal der i hvert fald lyde et stort tillykke.
 • Jeg er rigtig taknemmelig for, at jeg har fået en invitation til at være med til at se jeres dejlige barn blive døbt. Det er en stor dag for både barn og forældre, og noget helt særligt at få lov til at overvære.
 • I ønskes et stort tillykke med dåben af jeres lille søn/datter. Må det hellige vand give ham/hende et liv, der fra start til slut er fyldt med både kærlighed, godt helbred og lykke.
 • På denne specielle dag ønskes hele familien naturligvis alt det bedste. Jeg håber, at det bliver en mindeværdig dag for alle, der er en del af den. I ønskes alle en fremtid, der er fyldt med kærlighed, lykke og glæde.
 • Jeg ønsker både jer og den lille guldklump et tillykke med dåben. Må dagen blive fyldt med lykke, latter og en masse gode minder.

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar