bryllupslege

Bryllupslege

4 sjove bryllupslege: Et bryllup er oplagt til sjove lege

Hvis der er én begivenhed, hvor det er oplagt at lege forskellige lege, så er det brylluppet. Det er nemlig et tidspunkt, hvor det er meget oplagt, at man leger forskellige ting med hinanden. Ofte er det især vigtigt, at man leger noget, som har med brudeparret at gøre. For eksempel kan det være, at det handler om, at dem der bliver gift, skal vise, at de kender hinanden godt. Det kan for eksempel handle om, at de hele tiden skal vise, at de kender den anden person rigtig godt. I det følgende kan du få rigtig mange idéer til hvad du kan lege. Det kan være oplagt for dig, der er tæt på brudeparret, men dog ikke rigtigt ønsker at holde en tale. Det kan nemlig være lidt skræmmende at skulle holde en tale foran så mange mennesker. Derfor er det ofte en god ide at lave en leg eller lignende.

Op med skoen

En af de lege, som man kan lege, handler om at det gifte par skal tage den ene sko af. Dette er en leg, som de fleste kender og har overværet. Det er en leg, som man måske er lidt træt af. Det er der dog ingen grund til. Der er nemlig en grund til, at det er så populær en leg. Det skyldes, at det er en underholdende leg, som man nok skal nyde rigtig meget. Når de to gifte har taget skoene af, kan legen starte. Hvis du er den der står for legen, har du på forhånd fundet på nogle spørgsmål. Det handler om hvem der gør hvad i parforholdet. Det kan for eksempel være at spørge hvem der giver hamsteren mad. Hvis ikke parret har en hamster kan de så selv fortolke det som de vil. 

Det kan også være et spørgsmål, som hvem ville først springe op på en drage, hvis den kom forbi. Her skal begge parter så tage en sko op hvis de mener, at det er dem. Det bliver man ved med at gøre og så kan man se hvor enige de er. Hvis du er den der står for legen, er det klart, at det kan være sjovt at få nogle af tingene uddybet hvis der er stor uenighed. Det kan også skabe lidt sjov i festen undervejs.

Lav en video på forhånd

Noget man også kan gøre, handler også om, at parret skal kende hinanden godt. Det handler om at parret skal sige hvad de synes om noget. Dernæst skal den anden så gætte hvad de har svaret. Det vil sige, at det er en leg, der minder lidt om den med skoene. Det kræver, at du tager ud til den anden person og stiller vedkommende nogle spørgsmål. Det hele filmer du. Så skal du stille den anden part de samme spørgsmål til brylluppet. Så kan du afspille klippet for at se om de har ret. 

Sæt hjerter på parret

En sjov og sød ting man kan gøre er, at man skal skrive en sød hilsen på et hjerte. Dette hjerte skal man så sætte fast på parret, der er blevet gift. Efterfølgende kan parret gemme alle disse små søde hjerter. Det kan også være en anden leg, der minder meget om den oprindelige leg. I stedet for, at man sætter hjerterne på parret, sætter man dem i stedet på et træ eller en blomst. Det kan se sjovt og meget hyggeligt ud. Det er med til at gøre, at man dermed har nogle sjove minder. Man skal give folk lidt tid til at skrive sedlerne da det er bedst hvis det er velovervejet. 

Lav en interaktiv quiz

I dag er der mange forskellige digitale hjælpemidler man kan benytte sig af. En af de ting man kan gøre, er for eksempel, at man kan lave en interaktiv og digital quiz. Man kan stille nogle forskellige spørgsmål med fire valgmuligheder. Så kan man sige til alle, at de med deres smartphone skal gå ind på et site. Her skal de så vælge det svar de ønsker at vælge. Det handler selvfølgelig om at svare rigtigt. Derudover handler det også om at svare hurtigt. For hvis man sørger for at svare hurtigt, kan det være med til at gøre, at man dermed vinder et point. Det er en vigtig ting da det kan være med til at gøre, at man får lige præcis de point man har fortjent. 

Noget andet man kan gøre, er også at lave en gammeldags quiz. Det kan man gøre hvis ikke man ønsker at gøre brug af helt så mange digitale hjælpemidler. I stedet for, at man skal svare ved hjælp af sin smartphone, skal man blot tage hånden i vejret ved det rigtige svar. Det kan gøre, at man muligvis vinder, hvis man har ret på alle spørgsmål. 

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar