Bryllupskort

Bryllupskort

Bryllupskort – 5 tekster

Er du inviteret til bryllup, så skal du selvfølgelig have en gave med. Det er meget normalt, at man også har et kort med til denne gave. Det er dog ikke alle, der har lige nemt ved at få skrevet en god tekst til dette kort. Er du én af dem, så er du kommet til det rette sted. Herunder finder du nemlig fem gode forslag til tekster.

Oversigt over tekster til bryllupskort

Kære NAVN & NAVN,

Der skal lyde et stort tillykke med jeres bryllup, og at I har sagt ja til hinanden for livet. Og husk på, at ægte kærlighed handler om at stå sammen på de gode dage, men at stå endnu tættere på de dårlige.

Men blot det, at I har hinanden, sørger for at langt de fleste dage bliver gode. Vi glæde os til at fejre jer, og til at følge med i jeres fælles fremtid.

Kærlig hilsen,

NAVN & NAVN

Kære brudepar,

Stort tillykke på jeres store dag.

Husk at kærlighed er en tilstand, hvor en anden persons lykke er afgørende for ens egen.

Et godt råd er derfor at sætte alt ind på at gøre noget, der gør den anden glad – ikke kun i ny og næ, men hver dag. Det er de små tiltag, der rummer den store magi.

Kærligste hilsner fra NAVN

Kæreste brudepar,

Det er en stor ting at give sit hjerte til en anden. Det er dog en endnu større ting at gøre det for livet.

I ønskes al held og lykke i fremtiden. Jeg ser frem til at følge med i jeres fælles kærlighedshistorie.

Stort tillykke!

Varme hilsner,

NAVN

Kære brudepar,

Vi har været på jagt efter det bedste råd om ægteskab til et brudepar – og vi fandt det! Derfor har vi valgt at skrive noget helt andet til jer.

Et stort tillykke med at I ikke får brug for det, og at I kan nyde denne dag og fremtiden sammen, men vished om, at I får det bedste ægteskab.

Kærlig hilsen,

NAVN

Kære NAVN & NAVN,

Stort tillykke med dagen. Husk at livet er det dejligste eventyr, og at I nu skal skrive jeres helt eget.

Vi glæder os selvfølgelig til at følge med i jeres fælles fremtid.

Kys og kram fra NAVN & NAVN

Forsøg at gøre teksten personlig

Når du skal skrive en hilsen til et sådant kort, så er det en god idé, at du forsøger at skrive en hilsen, der er personlig. Hvis du gør det, så vil modtagerne også kunne mærke, at du har givet dig god tid til at få lavet det givne kort. Derfor er det også vigtigt, at det er noget, du sørger for at give dig god tid til at få gjort.

Det er dog ikke noget, der er et krav. Hvis du ikke kan finde på en tekst selv, så kan du sagtens gøre brug af én af dem, der er skrevet herover. I sidste ende er det dog op til dig selv at vurdere, hvad du foretrækker.

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar