babyshower hilsner

Babyshower hilsner

Skal du til et babyshower? Her er 5 hilsner, som du kan skrive til den kommende mor 

Konceptet med at holde et babyshower er stadig relativt nyt i Danmark, så det er ikke helt nemt at vide, hvad der forventes af en, når man er inviteret til en af disse fester. Da et babyshower er en fejring af en graviditet og dermed en kommende baby, så har man ofte gaver eller kort med til moderen. 

Men hvad skriver man lige i en babyshower hilsen? Dette spørgsmål stiller mange gæster sig selv. Derfor får du her 5 ideer til hilsner, som du kan skrive til et babyshower.

Skriv hilsenen til moderen

Der er ingen grund til at overtænke, hvad man kan og ikke kan skrive i en babyshower hilsen. Man kan sagtens gå helt klassisk til værks og skrive en sød besked til moderen. Her kan man jo fortælle, hvor glad man er for at være blevet inviteret, og at man glæder sig til at møde den lille ny, når den kommer til verden. 

Skriv til babyen

Hvis du dog gerne vil have, at din hilsen skiller sig lidt ud fra mængden, så kan du også vælge at skrive hilsenen til barnet i stedet for til moderen. Her kan du f.eks. skrive, at du glæder dig til at møde den og måske beskrive nogle af de aktiviteter, som du ser frem til at lave med barnet i takt med, at det vokser sig stort. 

Find et sødt citat

Hvis du føler, at du ikke er så god til det der med at finde på en god hilsen, så kan du også finde et sød citat på internettet og skrive i et kort. Det kunne f.eks. være; ”selv de mindste fødder efterlader store aftryk på vores hjerter”. På denne måde kan du skrive noget sødt og rørende, uden at du behøver at finde din indre poet frem. 

Skriv en sang  

Hvis du er meget musikalsk anlagt, så kan det også være, at du føler, at du er bedre til at skrive en sang, end du er til at skrive en hilsen på et kort. Her kan du så vælge at performe sangen til babyshoweret, eller du kan også vælge at indspille den.  

Lav et billede sammen med de andre gæster 

Man kan også købe et lærred, hvorpå man maler en flot baggrund. Herefter kan alle gæsterne til festen så skrive hver deres lille hilsen på billedet. På denne måde kan moderen hænge billedet op inde på børneværelset som et minde om den dejlige fest. 

Vil du dele denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest

Skriv en kommentar