Kategori: Indianer kostume

Beskrivelse

Du kender det sikkert godt. Du skal til en fest og i invitationen står der, at det er en kostumefest. Du er travlt og har ikke lige en masse tid til, at finde på et kostume. Eller du har måske ikke pengene til at købe et dyrt kostume i en forretning. 

Du kan derfor tage et godt valg og klæde dig ud som indianer. Der er et flot, sjovt og nemt kostume, som du helt sikkert bliver glad for at have på. 

Det kan laves selv

Det gode ved kostumet er, at du kan lave det selv på ingen tid og for få penge. Det kræver kun lidt lim og fjer, så er du hurtigt en flot indianer. 

Du kan lave det klassiske høvdinge hovedbeklædning med masser af fjer i flotte farver eller gå med et simpelt bånd med en fin lille fjer eller to bagi. 

Så er det bare at tage jordfarvet tøj på, gerne noget med flæser og knuder, og allerhelst en poncho, hvis du ejer sådan en. Bind lidt bånd op af ben og arme, så dit kostume er mere gennemført.

Det er bevægeligt

Når man skal have et kostume på en hel dag eller aften, er det et must, at der er behageligt at have på. Du skal tænke på, hvor festen holdes og hvilke faciliteter der er. 

Et indianer kostume passer til lidt af hvert, og du bliver ikke træt af at have det på, ligesom med andre store og besværlige kostumer. 

Det er klædeligt

Hvis du gerne vil se godt ud til festen, er et indianer kostume vejen frem. Man ser nemlig ofte rigtig godt ud i kostumer og håret kan flettes og pyntes, så det passer til resten af kostumet. 

Det er dejligt at føle sig godt tilpas i et kostume, og det vil også skinne igennem til resten af gæsterne.