Kategori: Hawaii Kostume

Beskrivelse

Hawaii kostume – hvorfor vælge denne udklædning til festen?

Når man skal til en udklædningsfest, kan det være en god ide hurtigst muligt at gå i gang med at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvilket kostume man skal have på. Det kan for eksempel være et eksotisk Hawaii kostume, eller det kan være et mere klassisk kostume.  

Skal man lave sit eget kostume, skal man forvente, at det godt kan tage lidt tid at finde alt det, man skal bruge for at lave et gennemført kostume. Vælger man i stedet for at købe et kostume til festen, gælder det om at finde en butik, der forhandler det, og det kan også godt tage lidt tid, hvis det ikke er et helt almindeligt kostume. 

Vælg et Hawaii kostume 

Hvis man gerne vil skille sig lidt ud og vælge et kostume, der er lidt anderledes end de mere traditionelle kostumer, så kan man for eksempel vælge et Hawaii kostume. Et Hawaii kostume er eksotisk og henleder tankerne til en dejlig varm badeferie. Desuden passer det perfekt, uanset hvilken årstid festen skal afholdes i. 

Skal festen holdes om vinteren, vil man helt sikkert være festens mest eksotiske udklædning. Derudover er der formentlig også mange, der gerne vil snakke med en, netop fordi man får de her associationer til en tropisk ferie. 

Skal festen i stedet for afholdes om sommeren, er det mindst lige så oplagt at tage et Hawaii kostume på, især hvis det er godt vejr på selve dagen. Om sommeren er der nemlig meget stor sandsynlighed for, at kostumet vil passe ind i det overordnede tema for festen. Samtidig slipper man for at have for meget tøj på, og dermed undgår man også at få det for varmt. 

Uanset om udklædningsfesten skal afholdes om vinteren eller om sommeren, vil man helt sikkert være festens omdrejningspunkt for dem, der elsker tropiske ferier.

Hawaii kostumer til mænd

Hawaii kostumet findes i flere forskellige variationer alt afhængigt af, om man er en mand eller en kvinde. Er det en mand, der skal have kostumet på, er det oplagt at vælge et sæt, der består af en klassisk Hawaiiskjorte med matchende shorts. Dertil kan man tage en stråhat og et par afslappede badesandaler på, og prikken over i’et kan sættes med en blomsterkrans rundt om halsen. 

Hawaiiskjorter og shorts findes i mange forskellige farver, så her er der rig mulighed for at finde en farve, der passer til ens egen personlige stil. I stedet for en skjorte og et par shorts fyldt med smukke blomster, palmer og solnedgange kan man også vælge et jakkesæt med samme form for print.

Hawaii kostumer til kvinder

For kvinder er der også rigtig gode muligheder for at ligne en ægte hawaiianer. Det klassiske kostume til kvinder består af et hula-skørt med en tilhørende top eller BH, gerne med kokosnødder, muslingeskaller eller lignende. Man kan dog også vælge en blomstret og farverig Hawaiikjole, hvis man er mere til den stil.  

Både skørter og kjoler findes i rigtig mange forskellige farver, så man har mulighed for at vælge den farve, som klæder en bedst. Uanset hvilken af de to kostumer man vælger, kan man med fordel toppe kostumet med en blomsterkrans om halsen og en Hawaiiblomst i håret. 

Uanset om man vælger skørtet eller kjolen, vil der formentlig ikke være nogen tvivl om, at man skal forestille at komme fra Hawaii. Særligt for kvinderne kan det dog være en rigtig god ide på forhånd at tage højde for, om festen skal afholdes indendørs eller udendørs. Er det vinter, og skal festen afholdes udendørs, skal man nok finde et Hawaii kostume, der indebærer lidt mere tøj end et hula-skørt eller en kort kjole.