Kategori: Find Holger Kostume

Beskrivelse

Find Holger kostume – Hvorfor vælge dette kostume til festen?

Er du inviteret til en større fest, hvor du skal klæde dig ud? Er det sidste skoledag, fastelavn, halloween eller skal du måske på festival, hvor det er sjovt at have udklædning på?

Så kan du vælge at klæde dig ud som den klassiske karakter fra Find Holger bøgerne. Her får du et par grunde til, hvorfor du netop skal vælge dette kostume.

Du har måske noget i skabet?

Det kræver ikke det helt store at klæde sig ud som Holger, fordi det minder en del om helt almindeligt tøj. Du har måske allerede noget i skabet du kan bruge og så koster det heller ikke det helt store, hvis du skal købe noget. Du skal kun bruge et par almindelige bukser, et par briller, en hue og en t-shirt med røde og hvide striber. Der skal ikke meget til, før gæsterne til festen kan se, at du er fra Find Holger.

Det er interaktivt til store fester

Det sjove ved at være Holger er, at festen nærmest bliver til Find Holger. Det er i sig selv et billede i en af de klassiske bøger, og derfor er selve festen faktisk med i din udklædning. 

Du kan endda tage et par sjove billeder til Instagram, hvor du beder dine følgere om ’at finde Holger’ i festlokalet.

Det fungerer både i varmt og koldt vejr

Der er et fleksibelt kostume, som både kan gå til varme festrum eller sommerdage og i de kolde vintermåneder, hvor du måske skal gå rundt på gaden til fastelavn. Det er så kedeligt, hvis man ikke kan se kostumet under overtøjet, men med Find Holger, har du mulighed for at klæde dig på til alt slags vejr. 

Til en varm fest, kan du tage shorts og korte ærmet på, og kostumet vil stadig fremstå gennemført.