Kategori: Engangstallerkner

Beskrivelse

3 grunde til at bruge engangstallerkner til festen

Der er mange, der mener, at der skal herske en vis standard, når de holder en fest. Det betyder, at der ikke er noget, som der må blive gået på kompromis med. Men det er ikke helt sandt. Der er nemlig nogle få ting, som det er bedre at slække lidt på, når man skal holde en fest, og det er lige meget, hvor stor eller lille en sammenkomst der er tale om. Og en af de ting, der her er tale om, er de tallerkner, som der bruges under spisningen. Vil du vide mere om det? Så læs med.

Det er ikke pænt – men både billigt og praktisk

Der er flere, der vælger at bruge de rigtige tallerkener af porcelæn, når de holder en fest. Det er dem, der ser pænest ud, og derfor viser det en vis standard og kvalitet, når man lader sine gæster spise af sådanne. Dog er det ikke altid den bedste ide, og derfor kan du gøre mange gode ting ved at vælge at skifte dine rigtige tallerkener af porcelæn ud med nogle af plastik til din fest. Det er ikke lige så pænt, men det er både billigere og mere praktisk.

Dine gæster er helt sikkert ligeglade 

Og lad os være ærlige. Når det kommer til en god fest med folk, som man holder af, så er det de færreste, der vil rynke på næsen over de valg, som man tager. Derfor er der med sikkerhed ikke nogen, der vil synes, at det gør festen dårlig blot fordi, at der skal bruges service af plastik. 

Køb du derfor bare det ind og vær sikker på, at det i sidste ende ikke kommer til at have nogen betydning for, hvor meget I kommer til at hygge jer – med mindre det er til den positive side.

Det er billigere ned at investere i dyrt service af porcelæn 

Når det kommer til tallerknerne af plastik, er der tale om et billigere alternativ. 

Det skyldes, at der ofte er behov for, at der lejes service til en større fest, idet det er de færreste, der har over for eksempel 12 stk. til at stå hjemme hos dem selv. Og det er ikke helt billigt at låne service, hvorfor det hurtigt er en udgift, der kan løbe op og blive ganske betydelig. Og det især når der også er mange andre udgifter, som der også skal tages hensyn til, til en fest. 

Det være sig for eksempel maden, indbydelserne, pynten, musikken og det tøj, som man sal have på.

Især studerende kan bruge tallerkener af plastik med fordel 

Og generelt er det ikke alle, der har råd til en så fin fest. Det være sig for eksempel studerende, som vil kunne drage meget nytte af at gøre brug af nogle af de billigere alternativer, som der i dag udbydes på markedet. Som studerende eller blot en person med en lavere indkomst er det således med at gøre brug af muligheder, som der byder sig – også når man skal holde en større fest.

Når der ikke skal være nogle bekymringer 

Dernæst er det også langt mere praktisk at bruge tallerkner af plastik. Pludselig er der nemlig tale om service, der ikke kan gå i stykker. Det betyder, at du ikke skal være bekymret for, at der er nogle, der taber deres tallerken, idet det blot vil kræve en ny af plastik, frem for at der skal betales for en ny af porcelæn. 

Du kan derfor læne dig trygt tilbage i dit sæde, hvis du ikke har den bekymring, og derfor kan du blot lade folk hygge sig og have det sjovt. Og er der noget der bliver tabt, så samles det bare op igen – og der er ingen skade sket.

Hvem ønsker sig gæster med dårlig samvittighed?

Den dyre service af porselæn kan således hurtigt komme til at betyde, at der er nogle der bliver kede af det, hvad enten det er dig, fordi du har en tallerken, der er gået i stykker, som du måske skal betale for hos et udlejningsbureau. Men det kan også være din gæst, som hele festen igennem kommer til at bære nag over at have smadret den.

Slip for det store spild 

Sidst men ikke mindst er det også langt mere grønt at benytte sig af tallerkener af plastik. Det lyder måske ikke sådan, idet plastik i sig selv ikke er en miljørigtig løsning. Men når der tænkes på de mange gange, der skal vaskes og skylles af, før den rigtige service er ren og igen klar til brug, samt alt det arbejde der har fundet sted i bearbejdelsen af det, så giver det pludselig mening. 

Derudover er der også langt mere energikrævende at komme af med porcelæn frem for plastik, og derfor er det at gøre noget godt for miljøet, når man skal holde en fest.

Gør noget godt for miljøet 

Og vi skal netop begynde at tænke noget mere på miljøet, idet vi alle spilder på det. Det er derfor, vi i dag oplever de store klimaforandringer, og på sigt er det nogle, der blot vil tage til. Det betyder, at de fremtidige generationer vil komme til at lide under de valg, som vi har taget i dag – og det må da siges at være en smule egoistisk. 

Vi bør derfor alle gøre noget for at sænke vores eget energiforbrug, og at bruge plastik i ny og næ til vores fester kan være et skridt på vejen.