Kategori: Engangskrus

Beskrivelse

Derfor skal du bruge engangskrus til festen

Engangskrus er ofte nemmere end blot det almindelige service, vi bruger til fester. Uanset hvilken lejlighed, du holder festen for, så kan du sagtens få engangskrus til at passe ind fremfor almindelige glas. Er du en smule klodset, vil du helt sikkert også nyde godt af et par engangskrus, der ikke smadrer i tusind skår, hvis du taber dem. Det er noget rod, når først man får tabt et vinglas. Hvis ikke dét overbeviser dig om at skifte krusene ud, så kan du læse tre gode grunde til det lige her.

Det gør oprydningen lettere

Der er simpelthen intet så irriterende, som når man efter festlighederne er slut, skal til at rydde det hele op igen. Blev der gået til den, skal der ofte ryddes en hel masse op. Med engangskrus fjerner man en stor portion opvask, og dermed også mindre oprydning. 

Smid blot engangskrusene i en sæk, og så er den klaret. Det bliver næsten ikke nemmere. Så kan du gå i seng og drømme sødt om en god fest, uden oprydningen overskygger det hele. 

De kan fås lige, som du vil have det

Man skulle måske tro, at man med engangskrus bliver begrænset i forhold til pyntningen. Sådan er det ikke. Der er masser af mulighed for at finde fine krus, pyntet pris som du vil have det. Først og fremmest findes de både i plast og pap. Herefter kan man vælge mønstre eller billeder alt afhængig af anledningen. 

Til fødselsdagen kan du passende vælge de flotte engangskrus med flag på. Måske er det en temafest eller endda en julefest, så kan du vælge den farve, der passer til resten af pynten. Ellers kan de helt klare engangskrus, uden noget som helst på, altid bruges. På den måde bemærkes de ikke. 

Find det miljørigtige alternativ

Skærer det lidt i dit grønne hjerte, når du hører ordet engangskrus? Så behøver du dog ikke bekymre dig for meget for verdens have. Det er nemlig muligt at finde miljørigtige alternativer, der sikrer, at du ikke bidrager til plastiksuppen midt ude i det Indiske Ocean. Ønsker du plastikkrusene, så led efter dem, der er lavet af genbrugt plastik. Hos papkrusene så led efter dem, der er bæredygtige og kan genbruges. 

Heldigvis har vi fået flere muligheder for at være miljøvenlige i dagens Danmark, og du behøver derfor ikke skamme dig over hellere at ville bruge engangskrus end almindeligt service.