Kategori: Engangsduge

Beskrivelse

Derfor skal du bruge engangsduge til festen

Er du midt i planlægningsprocessen til den næste store fest? Uanset hvilken type fest der er på vej, kræver det en hel del planlægning for, at det hele skal fungere. Når du planlægger en fest, er der en del ting, du på forhånd bør tage stilling til. 

Det kunne eksempelvis være mad, drikkevarer og gæsteliste, men også selve servicen til festen har en stor rolle at spille. For eksempel den dug du vælger kan være med til at peppe bordene op. 

Hvis du vil vide mere om fordelene ved at vælge en engangsdug til din fest, kan du se herunder.

Nem oprydning og flot pynt

En tydelig fordel ved at vælge en engangsdug til festen er selvfølgelig, at det er super nemt at gøre rent efter festen. Der vil typisk være meget at rydde op efter en vellykket fest, så derfor kan du lige så godt gøre det så nemt for dig selv som overhovedet muligt og vælge en engangsdug. 

En engangsdug kan du bare flå af bordet, og derudover behøver du heller ikke at bekymre dig om, at dine flotte stofduge bliver beskidte eller ødelagt.

Perfekt til børnefødselsdagen

Hvis det er en børnefødselsdag, der skal holdes, er det helt perfekt at bruge engangsduge. Man kan eksempelvis bruge en helt hvid engangsdug lavet af papir og lægge farvekridt frem til børnene, så de kan tegne på dugen – for den skal jo alligevel bare smides ud efterfølgende. Derudover skåner det også dine pæne stofduge for det griseri, som ofte vil opstå til en god og sjov børnefødselsdag.

Perfekt til den vilde fest

Hvis det derimod er en kæmpe fest for voksne eller unge mennesker, der skal arrangeres, er der nogle andre fordele ved at vælge engangsduge. Til en fest hvor der bliver serveret alkohol, er det ikke til at vide, hvordan det hele ender, og hvad folk kan finde på. Derfor er det godt at være på den sikre side og benytte sig af engangsduge. 

På denne måde vil spildt øl, vin og drinks ikke virke lige så slemt, for dugen skal jo alligevel ikke bruges til noget igen. Du behøver heller ikke at frygte, at det ødelægger det æstetiske udtryk at have engangsduge, for man kan snildt finde nogle, som er smukke og passer perfekt til selskabet.