Beskrivelse

Gør noget ud af bordkortene og pift festen op

Der er dem, der slet ikke forstår værdien af bordkort. De tror, at bordkort er helt overflødige og forstår faktisk ikke hvorfor man har dem. Det kan være, at de både undrer sig over, at man har brugt tid på at finde ud af hvor folk skal sidde og hvordan bordkortene skal se ud. Men der er mange gode grunde til at lave bordkort og det er noget, som gavner alle mennesker der er med til festen. 

Med bordkort sidder man et overraskende sted

Når man kommer til en fest vil man for det meste kende nogle stykker. Det er ikke sikkert, at man kender så mange, men der er dog nogle man vil kende. Til mange arrangementer ender det med, at man sidder sammen med dem man kender i forvejen. Man har de samme snakke og griner af de samme ting, som man altid griner af. 

Bordkort kan gå ind og sørge for, at dette ikke sker. For bordkort er med til at gøre, at folk sætter sig nogle overraskende steder til festen. I stedet for at sidde og snakke med dem de kender, kan det være, at de lærer nogle nye mennesker at kende. Efter maden kan man så lægge op til, at man kan gå lidt rundt og snakke med nogle andre. 

Der er dog altid noget værdifuldt i at komme hjem og føle, at man har snakket med nogle andre end man plejer. For det kan være med til at gøre, at man pludseligt har nogle nye historier at fortælle. Man har måske lært noget nyt, som man kan sige videre. En bordplan og bordkort er med til at fremme denne form for fest.

Folk føler sig værdsat med bordkort

At komme til sin plads til festen bliver ekstra hyggeligt hvis man kan se, at der er nogen der har lavet et lille bordkort. Det er nemlig ensbetydende med, at der er nogen der har sat sig ned og brugt tid på at lave et bordkort til en. Der er nogle, der først har tænkt over hvor man skulle sidde og dernæst har de sat sig ned og skrevet et bordkort. Det kan være en ting, som gør, at man føler sig ekstra værdifuld til festen.

Bordkort lader dig være kreativ

Når man skal lave bordkort kan det gøre, at man kan udfolde sig kreativt. Ønsker man det kan man selvfølgelig også blot købe en masse bordkort. Man kan købe nogle, som allerede er lavet og så kan man ellers skrive navne på dem. Det er en fin løsning, men den er dog ikke så kreativ. Det er langt sjovere selv at lave en form for bordkort. 

Man kan lave en lille foldet fugl eller noget andet foldet, som pynter på bordet. Det gør også, at folk bliver endnu gladere for deres bordkort. 

Pynt på bordene skaber stemning

Når der er pynt på bordene til en fest vil man opleve, at det skaber en helt anden stemning. Hvis der er gjort noget ud af pynt på bordet vil man nemlig altid have det langt sjovere. Der vil være en langt mere opløftet stemning og folk vil generelt være meget gladere. Det kan være med til at gøre, at man faktisk har mere at snakke om. At pynte op med fine bordkort, som er pæne og som man selv har lavet kan give en helt særlig stemning. 

Det er også sjovt at kigge på hinandens bordkort og se hvad folk hedder. Når man har set et navn på skrift vil man også huske det meget bedre da det visuelle er med til at gøre noget godt for ens hukommelse.