Beskrivelse

Bordkort til bryllup – Hvorfor er det vigtigt?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at dit bryllup er én af de største og mest unikke begivenheder i dit liv. Det er derfor også en fest, hvor der skal være styr på alt. Det kan lyde nemt, men det er dog ikke helt så nemt, som det lyder. Der er nemlig rigtig mange ting, der skal være styr på, hvorfor man hurtigt kan glemme noget.

Én af de ting, som mange har en tendens til at glemme er, at der skal være bordkort til hver gæst. De fleste har styr på deres bordplan, da det er en vigtig del af brylluppet, men mange har en tendens til at glemme at få opstillet bordkort til hver af deres gæster.

Hvorfor er det vigtigt med bordkort til et bryllup?

bordkort til bryllup

Er der ikke styr på bordkort til hver af dine gæster, så ved de ikke, hvor de skal sidde. Det betyder, at det ikke er til nogen gavn, at du har lavet en bordplan, hvis du ikke også har sørget for bordkort. Derfor er det vigtigt, at det er noget, der er styr på. Er der ikke det, så kan det hurtigt blive et stort rod.

Enten ender det med, at dine gæster går forvirrede rundt, indtil de får anvist en plads, og ellers vil folk blot placere sig, hvor de lyster. Ingen af delene er dog en god idé – det er derfor man laver bordplaner. Derfor er det vigtigt, at man har styr på bordkort til sit bryllup.