Kategori: Balloner

Beskrivelse

Hvorfor er det sjovt med balloner til festen?

Du har sikkert været til fester før, hvor du har set balloner rundt omkring. Det giver en vis stemning, og samtidig er det også helt naturligt at tænke tilbage på de børnefødselsdage, man selv deltog i som barn, når man ser balloner. Det er derfor også en rigtig god ide at tilføje balloner til din fest, da det er et sjovt lille tillæg, der giver festen lidt ekstra. Der findes mange forskellige typer af balloner, du kan bruge, og i denne artikel, bliver du lidt klogere på dine valgmuligheder

Konfettifyldte balloner bliver sjovere hen ad aftenen

Hvis du har prøvet at holde en fest, hvor der blev serveret alkohol, så har du måske bemærket at hen ad aftenen vil et par af de berusede gæster forsøge at poppe ballonerne rundt omkring i festsalen. Det giver et lille brag, men hvis du anvender konfettifyldte udgaver af den klassiske pynt.

Du tager helt almindelige balloner og fylder med konfetti, inden du puster dem op. Når de berusede gæster begynder at prikke ballonerne, bliver resultatet en konfetti eksplosion lidt ligesom en bordbombe nytårsaften. Denne pynt vil dog resultere i, at du kan finde konfetti i festlokalet flere år efter festen.

Balloner med lys er en moderne version

I dag kan du få mange forskellige typer og afskygninger af den festlige pyntegenstand. Du kan eksempelvis både finde modeller med helium, eller for den sags skyld nogen formet som hjerter, smileys, bogstaver, tal og lignende. Et nyere tiltag er dog ballonerne, hvor der er monteret LED lys på.

Forestil dig en fest med bogstavballoner med teksten ”Happy Birthday”, hvor alle bogstaver lyser op i forskellige farver. Dette er et rigtig festligt indslag, og formentlig noget, der vil tiltrække et par kommentarer.

Heliumballoner er et klassisk hit

En anden god måde at anvende ballonerne til din næste fest er ved hjælp af helium. Her kan du fylde en masse balloner i forskellige farver op med helium, og herefter hænger du papirsbånd eller lignende ned fra knuden. Giv slip på ballonerne i festlokalet og oplev hele loftet blive dækket af et skønt farvet dække. Det kræver en halvstor mængde, men du får også et rigtig flot resultat.

Også her kan du vælge at kombinerer denne sjove ide med konfetti, så ballonerne, der hænger i loftets top, vil lave en skøn konfettieksplosion ud i rummet, hvis de bliver poppet.